از قیمت انواع دکل دوربین مداربسته ، مشخصات دکل دوربین دکل دوربین اسپید دام ، دکل دوربین ترافیکی و دکل منوپل چه می دانید؟ همه چیز درباره ی انواع دکل های مخابراتی و سازه های فلزی و دکل دوربین مدار بسته
در این نوشته همه آن چه درباره دکل های مخابراتی و سازه های فلزی مورد نیاز است ارائه گشته. در نتیجه، اگر حوزه فعالیت شما به دکل دوربین مداربسته و دکل دوربین ترافیکی ،دکل دوربین اسپید دام و دکل منوپل و به طور کلی حوزه مذکور ارتباط دارد ، مطالعه سطرهای پیش رو می تواند برای کسب و کاری که اداره می کنید ، مفید به فایده باشد. ما با تاریخچه استفاده از دوربین های مداربسته آغاز می کنیم و کم کم به مسائل تخصصی وارد شده و تعاریف فنی را ارائه می دهیم. روی هم رفته، مقاله حاضر را می توان رساله ای جامع در وادی دکل های مخابراتی و سازه های فلزی دانست؛ با ما همراه باشید.
مقدمه؛ قیمت انواع دکل دوربین مداربسته و مشخصات دکل دوربین
آینده ای که مردم به طور پیوسته از طریق دوربین های مداربسته و تشکیلاتی به این شکل، تحت نظارت قرار می گیرند و رفتار آن ها بررسی می شود در کتاب ۱۹۸۴ جورج اورول تصویر شده است. نکته جالب اینکه او کتاب مذکور را در ۱۹۳۹ نوشته و می توان اینگونه نتیجه گرفت که از دیرباز، آدمیان میل یا تصور نظارتی دقیق به این شکل را در ذهن می پرورانده اند. قصد نداریم به جنبه های روانشناختی یا ادبی کتاب ورود کنیم اما ، حضور گسترده دکل دوربین مداربسته و انواع دوربین های نظارتی در فضاهای دولتی، تجاری یا روی دکل های ترافیکی در گوشه و کنار شهر امری است بدیهی. ما در این قسمت، به توالی تاریخی، سلسله رویدادهایی که دوربین های مدار بسته را تا این اندازه مشهور ساختند بر می شماریم.
- در ۱۸۸۰ توماس ادیسون به همراه ویلیام دیکسون هر یک به گونه ای روی تصویربرداری کار می کردند. هرچند که سرنوشت یکی به اختراع تلفن و دیگری به تلگراف ختم شد اما، تلاش های این دو بود که بشر در ۱۸۹۳ موفق به تصویربرداری شد و همانجا، بذر ساخت دوربین های مداربسته کاشته شد.
- در سال۱۹۳۲ دوربین هایی نظیر Univex 8mm خلق شدند که قابل حمل بودند. آن ها به راحتی در دست شخص قرار می گرفتند و قابلیت جایگذاری آن ها در فضایی مشخص سبب می شد که شخص بتواند لحظه هایی از ناخودآگاه آدمیان را ثبت و ضبط کند.
- در حدود یک دهه بعد، به سال ۱۹۴۲ ارتش آلمان با ساخت Closed Circuit Television (CCTV) موفق شد به طور همزمان تصویر عملکرد راکت یا موشک V2 را تماشا کند. این همان تکنولوژی خاصی بود که امریکایی ها برای اولین بار بمب اتمی خود را با آن رصد کردند. حالا در میانه دهه چهل میلادی، می شد در جایی نشست و از طریق یک دوربین و گیرنده، رویدادی را به شکل زنده تماشا کرد.
- در سال ۱۹۵۱ با اختراع The Video Tape Recorder (VTR) عملا سنگ بنای ایجاد یک دوربین مدار بسته با قابلیت ضبط تصویر و پیگیری رویداد درون آن پس از مدتی ایجاد شد. یعنی افراد می توانستند دوربینی را در جایی قرار دهند. تصاویر را در فضایی مشخص ذخیره کنند تا در آینده اگر به آن احتیاج داشتند، قابلیت ارجاع به تصویر وجود داشته باشد.
- اولین دوربین های حفاظتی در انگلیس به کار گرفته شدند. در ۱۹۶۰ پلیس دوربین های خود را دور تا دور میدان Trafalgar در لندن مستقر ساخت تا همه چیز را زیر نظر داشته باشد.
- نه سال پس از اقدام پلیس، هر منزلی می توانست دوربین حفاظتی مخصوص خود را داشته باشد.
- حالا پس از پیشرفت های عظیم تکنولوژیک، در سال ۱۹۹۰ وقتی مقابل دستگاه های خودپرداز قرار می گرفتیم، تصویرمان زیر ذره بین دوربین های مدار بسته بود و از آن زمان تا کنون ، در بر همین پاشنه می چرخد.
- زمانی که به World Trade Center یا همان مرکز تجارت جهانی حمله شد (به سال های ۱۹۹۱ و ۲۰۰۱)، همه ی دنیا متوجه اهمیت دوربین های مداربسته و نظارت به تحولات اجتماعی شدند.
- و حالا با این همه پیشرفت در اینترنت و صنایع دیجیتال، یک نفر از آن سوی دنیا، می تواند با قرار دادن چند دوربین یا ماهواره در سویی دیگر ، همه چیز را تحت نظارت خود داشته باشد. کافی است یک روز که از منزل بیرون می رویم دوربین های مداربسته را شمارش کنیم. منزل شخصی ما ، محل کارمان ، مغازه ای که از آن خرید می کنیم (هرچند کوچک و سنتی) ، چهارراهی که پشت چراغ قرمزش می ایستیم و بسیاری دیگر از اماکنی به صورت روزمره در آن ها گام می گذاریم به دوربین های مداربسته مجهز گشته اند. و اگر بخواهیم پیش از آغاز قسمت تخصصی بحث شمایی کلی ارائه دهیم ، شایان ذکر است که این همه دوربین و رصد ، نیاز به دکل و پایه و سیستم های ارسال و دریافت دارد و درست همینجاست که نیاز به دکل های مخابراتی و سایر تجهیزات این چنینی به وجود می آید.
دکل دوربین مداربسته برای چه افرادی تولید می شود؟
در کلی ترین حالت ممکن ، دوربین مدار بسته و دکل های متناظر با آن ها، توسط دو گروه سفارش داده می شوند. “سازمان های دولتی” و افراد حقیقی و حقوقی فعال در “بخش های خصوصی.” دولت ها برای مصارف اطلاعاتی، تشخیص مجرم، حفظ امنیت جامعه ، شناسایی افراد خطرناک و اموری از این دست به دکل و دوربین مداربسته احتیاج دارند. برای یک لحظه فکر کنید که چنین تجهیزاتی وجود نداشتند، شخصی با شما تصادف می کرد و صحنه را ترک می گفت. با چه سندی امکان اثبات تخلف او وجود داشت؟ این سطحی ترین مثال ممکن است و خود شما می توانید دقیق تر مساله را به سایر جنبه های زندگی افراد تعمیم دهید.
اما قسمت خصوصی هم کار چندان سبک و بی هدف انجام نمی گیرد. به خصوص در دهه های اخیر دولت دست به واگذاری بخش های گسترده ای کرده ، شرکت های بزرگ خصوصی در فعالیت های امنیتی، مطالعاتی و مخابرتی حضور دارند. به همین دلیل، چندی است که شرکت های تولیدکننده دکل و سازه های فلزی ، نه تنها با سازمان های دولتی ، که با شرکت های خصوصی هم مراوده دارند.
برای دریافت قیمت انواع دکل دوربین مداربسته می توانید با شماره بالا تماس حاصل نمایید.
شناخت انواع دکل ها و سازه های فلزی
در این قسمت، به ترتیب با انواع دکل دوربین مداربسته ، دکل دوربین اسپید دام ، دکل دوربین ترافیکی و دکل منوپل آشنا می شویم. در این بخش هم کار با بیان کلیات درباره دکل های مذکور آغاز می شود و سپس گام به گام هر نمونه را بررسی خواهیم کرد. پیش از آن ، از طریق پاسخگویی به یک سری سوال معمول ، زمینه سازی مطالعه مباحث تخصصی را انجام داده ایم.
چرا پایه و دکل دوربین ساخته می شود؟
دو دلیل عمده برای بهره گیری از پایه و دکل های دوربین برشمرده شده است. امر اول افزایش برد دید است و نکته دوم از بین بردن خطر دسترسی به بیان ساده ، ما به دکل های دوربین احتیاج داریم به این خاطر که آن ها دوربین را در وضعیت بهتری قرار می دهند و از این طریق ، تصاویری دقیق ثبت و ضبط می شود. همچنین ، از آن جا که این وسایل و تجهیزات قیمت های قابل توجهی دارند ، نمی توان آن ها را در دسترس عموم قرار داد و نیاز است غیرقابل لمس، در ارتفاع یا اماکنی مشخص قرار گیرند. با این اقدام ، هم کیفیت عملکرد بالا می رود و هم ضریب ایمنی.
اگر به پارک ها، استادیوم ها، چهارراه ها ، معابر عمومی و سایر فضاهای این چنینی مثل نمایشگاه ها نگاه کنید ، به وضوح حضور دوربین ها روی دکل های مذکور را مشاهده خواهید کرد. در همین راستا و در جهت پاسخ به سوالی که در عنوان این بخش قرار گرفته می توان گفت ، به پایه و دکل دوربین مداربسته برای امور حفاظتی و امنیتی ، فعالیت های نظارتی و مطالعاتی ، ترافیکی و ثبت تخلف و به طور کلی مشاهده عملکرد افراد نیاز داریم.
روند ساخت و نصب پایه و دکل چگونه است؟
دکل دوربین مداربسته به طور دقیق، شبیه به یک سازه ، ساختمان یا برج برپا می شود. ابتدا مطالعه صورت می گیرد ، سایت یا فضا شناسایی می شود ، بر مبنای مقصود و هدف اولیه طرح و نقشه ایجاد می شود ، سپس قطعات از پیش تولید شده سرهم می شوند (در سایت) و در آخر ، روی فونداسیونی مشخص، تجهیزات برپا می گردند.
نوع دکل چگونه مشخص می شود؟
اگر متن را به دقت مطالعه کرده باشید به خوبی می دانید که ما از دکل دوربین مداربسته به طور کلی و سپس با عناوین دکل دوربین اسپید دام، دکل دوربین ترافیکی و دکل منوپل نام برده ایم. این که در چه زمانی سراغ کدام دکل برویم و چه دوربینی را به خدمت بگیریم امری دلخواه نیست و بسته به نیاز ما متغیر است. به عنوان مثال، دکلی که در یک مدرسه قرار می گیرد با دکلی که در استادیوم یا مصارف ترافیکی نصب می شود تفاوت دارند.
به طور کلی ، سه عامل زیر مشخص کننده نوع دکل خواهند بود:
- زاویه و ارتفاع مطلوب ما برای تصویربرداری چه میزان است؟
- با توجه به سایر دکل یا تجهیزات موجود در محل، چه الزامات نمایی به ما وارد می شود؟
- بسته به شرایط محیطی (مرطوب، آفتابی یا بادخیز و دارای ارتعاش و غیره) چه جنسی مناسب است؟
دکل و سازه های مورد استفاده چه جنس هایی دارند؟
از نظر اقتصادی، تنها می توان از آهن و آلیاژهای آلومینیوم دکل ساخت. زیرا هر انتخاب دیگری هزینه تمام شده را تا حد غیرقابل باوری افزایش می دهد. حال بسته به شرایط، می توان گزینه های پیش رو را تغییر داد. به عنوان مثال، اگر محیط اجرا مانند اکثر بخش های مرکز و شرق کشور خشک باشد، به کارگیری دکل آهنی مشکلی نمی آفریند. اما اگر بخواهیم در حاشیه خلیج فارس، دریای عمان و دریای مازندران کار کنیم، برای افزودن به عمر دکل و کاهش حداکثری اثر تخریبی رطوبت، روکش گالوانیزه ضرورتی است غیرقابل انکار.
انواع دکل دوربین مداربسته کدام اند؟
دکل دوربین مداربسته را می توان بر اساس سطح مقطع و ظاهری که دارند به چهار دسته اصلی طبقه بندی کرد. دکل های لوله ای، مکعبی، چند وجهی و ماژولار کلی ترین نوع دسته بندی آن ها به شمار می آیند. نوع اول که همان دکل های لوله ای باشند را بسیار در کوچه و خیابان دیده اید. به دلیل هزینه تمام شده پایین و ساختار مستحکم، این دکل ها محبوب ترین هستند. دکل های مکعبی اما از پروفیل یا قوطی های آهن به وجود می آیند و نمونه های چندوجهی و ماژولار، ساختار منحصر به فرد خود را دارند که در ادامه دقیق تر به آن ورود می کنیم.
سخن آخر؛ چکیده مقاله حاضر
در این نوشته سعی بر این داشتیم تا تمامی اصطلاحات و تعاریف تخصصی مربوط به دوربین های مداربسته و دکل های متناظر با آن ها و البته، سازه های فلزی مذکور را ارائه دهیم. به همین خاطر در مقدمه کار را با ارائه تاریخچه ای از چگونگی خلق و آفرینش تکنولوژی امروزی آغاز کردیم و سپس به وادی معرفی جزئیات ورود کردیم. در بین این سطرها، گاهی به ضرورت حضور دوربین های مداربسته در انواع پروژه ها اشاره داشتیم و گاهی کارفرماها و شرکت هایی که مشتری دراختیار گیری دکل های مذکور هستند را برشمردیم.
اما مساله مهم این بود که مشخصات قیمت دکل های دوربین های مداربسته را بیان کردیم، با سطح مقطع، جنس، کاربرد و به طور کلی محدودیت ها و مقدورات هریک آشنا شدیم و در حال حاضر می دانیم برای چه مصرفی، باید سراغ کدام دکل یا سازه فلزی برویم.
در آخر باید بیافزاییم که اگر نوشته حاضر به هر دلیلی پاسخگوی سوالات ذهنی شما نبوده و هنوز مساله ای وجود دارد که می خواهید درباره اش دقیق تر بدانید، می توانید با کارشناسان ما در تاورکوتماس بگیرید. از آن جا که ما امر طراحی، ساخت، تولید و نصب را به صورت حرفه ای انجام می دهیم، در صورت اطلاع از شرایط اختصاصی شما، می توانیم بهینه ترین راه و روش بهره گیری از دکل و دوربین های مداربسته ( قیمت انواع دکل دوربین مداربسته ) را در اختیار شما قرار دهیم. حوزه فعالیت شما هر امری که باشد (از دکل های خودایستا گرفته تا دکل مهاری و دکل منوپل) ، خوشحال می شویم که با شما همکلام شویم، با ما تماس بگیرید.
در صورت دریاقت قیمت انواع دکل دوربین مداربسته با ما در ارتباط باشید تا مشاورین فروش ما قیمت روز را در اختیار شما قرار دهند.