برج یا دکل روشنایی استادیومی چیست ؟
دکل روشنایی استادیومی برای تامین روشنایی استاندارد زمین های ورزشی، استادیوم ها،. میادین ورزشی با ارتفاع مختلف توسط تاورکو طراحی و تولید می گردد.
برج های استادیومی نیز در دو نوع ثابت و متحرک ساخته میشود . کاربرد معمول نوع متحرک در دکل هایی می باشد که دارای وزن سبد ( هد ثابت + پروژکتور) تا میزان خاصی باشد و اغلب در زمین های کوچکتر و یا فضاهایی که نیاز به لوکس نوری کمتری داشته باشند استفاده میشود. در نوع متحرک در صورت نیاز به تعویض یا تعمیر پروژکتورها، سبد با استفاده از کنترل. الکتریکی و نیروی مکانیکی ناشی از موتور، به پایین منتقل شده و رفع عیب انجام می گیرد.

دکل روشنایی استادیومی
برج نوری استادیومی
نوع ثابت نیز به طور معمول در استادیوم های بزرگتر که دارای. زمین بازی استاندارد و بالطبع نیاز به لوکس نوری بیشتری دارند استفاده می گردد. خاطرنشان می گردد این نوع برج ها دارای نردبان و سکو در بالای برج به منظور تعمیر و نگهداری پروژکتورها هستند.
مبنای اصلی طراحی این پایه ها بر اساس نوع کاربری ورزشگاه، میزان لوکس نور مورد نیاز،. ایجاد محیطی یکنواخت و به دور از ایجاد خیرگی برای بازیکنان و تماشاچیان می باشد.
از دیگر موارد مصرف برج پرده ای، محل هایی می باشد که امکان نصب برج روشنایی محوطه ای. در مرکز محوطه وجود نداشته باشد و یا اینکه به هر دلیلی نیاز به پرتاب نور به یک سمت باشد. تاورکو طراح و تولید کننده دکل روشنایی استادیومی می باشد.

برج روشنایی استادیومی
محاسبه ارتفاع پایه دکل روشنایی و تعداد و توان پروژکتورها بر اساس استانداردها و تعاریف بین المللی. با استفاده از نرم افزارهای مهندسی روشنایی نظیر DIALUX و CALCULUX انجام می شود. کلیه قطعات فلزی به منظور ایجاد مقاومت در برابر فرسایش و زنگ زدگی توسط عملیات آبکاری و طبق استاندارد های CAN/CSA G164، ISO 1461، ASTM A123و AS/NZS 4680 دارای پوشش گالوانیزه گرم (روی) میگردند. انجام فونداسیون، نصب دکل ها، اجرای سیستم روشنایی و سیستم کنترل از راه دور تاسیسات. در صورت درخواست کارفرما قابل اجرا است.
مشخصات فنی برج نوری استادیومی
محاسبه ارتفاع برج و تعداد و نوع پروژکتور ها بر اساس ابعاد زمین ورزشگاه بوسیله. نرم افزارهای مهندسی طراحی برج ها در دو نوع هد ثابت و متحرک مطابق با آئین نامه ۵۱۹ و استانداردهای بین المللی پایه تلسکوپی با امکان نصب نردبان (لدر) , سبد (بسکت) و سکو در نوع برج با هد ثابت.
دارای دفترچه محاسبات سازه، روشنایی و بتن
پوشش کلیه قطعات با گالوانیزه گرم به روش غوطه وری با ضخامت متوسط ۹۰ میکرون
استفاده از چراغ چشمک زن، میله برق گیر و مدار کنترل و فرمان مناسب.تاورکو
تشکر خوب بود
یک مطلب مفید راجع به دکل روشنایی استادیومی بود
دکل روشنایی استادیومی جزو دسته دکل های منوپل است ؟
دکل روشنایی استادیومی دکل جدیدی بود برای من ممنون
متن مفیدی راجع به دکل روشنایی استادیومی بود تشکر
دکل های روشنایی استادیومی از نوع منوپل هستند ؟
نحوه ساخت دکل روشنایی استادیومی چیست ؟