وظایف یک طراح دکل چیست ؟
یک طراح دکل اصولا در طراحی دکل مهاری یا خودایستا یا هر نوع دکل مخابراتی دیگر دو مورد را مد نظر میگیرد یک اینکه مقاومت سازه تامین شود . دوما اینکه هزینه ساخت پایین باشد . رعایت این دو اصل از مهمترین وظایف یک طراح دکل می باشد که با تکیه به دانش خود و نرم افزار های طراحی دکل صورت می پذیرد. اما این دو در کنار یکدیگر نیاز به دانش بسیاری دارد زیرا این دو مورد تقریبا در پاره ای از موارد دارای تناقض هم می باشند .
طراحی دکل مهاری
در طراحی دکل مهاری پیچیدگی خاصی وجود ندارد و ایده ای که سالیان است روال ساخت و تولید انواع دکل مهاری شده است اجرا می شود به صورتی که میلگرد ها توسط شابلون خم میشوند و پله های دکل را تشکیل میدهند و پایه های دکل با توجه به نوع دکل مهاری G35 , G45 , G65 و یا … اندازه سطح مقطع در شابلون تغییر میکند . منتها به صرفه ترین حالت ساخت دکل مهاری با توجه به آزمون و خطاهای که تا این مرحله از تولید دکل مهاری در صنعت دکل سازی شده است این روش مقرون به صرفه ترین حالت تولید دکل می باشد .
انواع طرح های دکل مهاری :
برای حالت های خاص و سفارشی دکل مهاری طراحی های خاصی ارائه و یا پیشنهاد میشود از اندازه سطح مقطع گرفته تا نوع جوش میلگردها . به عنوان مثال ممکن است در طراحی دکل مهاری خاصی میلگرد ها به جای خم شدن به حالت Z به صورت ضربدری و X مانند جوش کاری شوند . و یا حالات خاصی بنا به سفارش مشتری ممکن است طراحی خاصی داشته باشد .
طراحی دکل مهار در تاورکو
شرکت TOWERCO با تکیه به دانش فنی تیم مهندسی طراحی دکل خود و با بکارگیری به روز ترین نرم افزار های طراحی دکل مخابراتی مانند ریسا تاور ، اتوکد ، مکانیکال ، SAP و … آمادگی خود را در جهت طراحی انواع سازه فلزی و دکل مخابراتی اعلام می دارد. کافیست با ما تماس بگیرید.
تفاوت بین نصب و راه اندازی دکل مهاری چیست ؟
هرچند در معنی لغوی و حتی در مراحل فنی کار این دو مرود یعنی نصب دکل و راه اندازی دکل مهاری تا 90 % شباهت دارند . و فی الواقع عملی جدا از یکدیگر نمی باشند . اما تفاوت جزیی در نصب یک دکل مهاری و راه اندازی یک دکل مهاری وجود دارد . هر چند که میتوان این دو معقوله را در طول یکدیگر دانست . همانطور که در مقالات قبلی گفته شد. نصب دکل ( دکل مهاری ، دکل خودایستا ، دکل منوپل ) عملیاتی است که طی آن یک نصاب دکل با استفاده از تبحر و تجربه خود و به کار گیری تجهیزاتی مانند جیمپل و …. سکشن های دکل و قطعات دکل را به یکدیگر متصل میکند . و در اصل یک دکل مخابراتی را با تیونینگ آنتن مخابراتی آماده راه اندازی و بهره برداری میکند .
چه زمان یک دکل مخابراتی آماده بهره برداری است ؟
در اصل زمانی یک دکل مخابراتی ( دکل مهاری ، دکل خودایستا ، دکل منوپل ) آماده بهره برداری می باشد و می توان گفت راه اندازی شده است . که علاوه بر نصب سکشن های دکل و اجزا دکل بعد از ساخت فونداسیون دکل و فیکس شدن دکل. حال یا به کمک سیم های مهار در در دکل مهاری یا با پایه ریزی محکم و استوار کردن پایه های دکل در تیپ های دکل خودایستا و دکل منوپل که این دکل مخابراتی آماده به خدمت رسانی شده باشد .
این مهم زمانی اتفاق میفتد که تجهیزات مخابراتی و وایرلسی مانند : آنتن های وایرلس ، رادیو ها ، ماکروویو ها دیش های مخابراتی ( آنتن های سکتور ، آنتن های پارابولیک ، آنتن های امنی و … ) بر روی دکل نصب شده باشد . و همچنین تیون شده باشد .
نصاب دکل میتواند عملیات راه اندازی دکل مهاری ( مخابراتی ) را انجام دهد ؟
معمولا نصابان حرفه ای دکل توانایی تیون کردن تجهیزات نصب شده بر روی دکل را نیز دارا می باشند . زیرا لینک کردن دو آنتن رادیویی جدا از دانش فنی و حرفه ای که نیاز دارد . تنها کافی است در یک خط مستقیم یا اصطلاحا دید مستقیم یکدیگر باشند . هرچند که همین مختصر کار نیازمند دقت بسیار بالا و کارری بسیار زمانبر می باشد.
تاورکو با سالها تجربه در زمینه تولید و ساخت انواع دکل مخابراتی ( دکل خودایستا ، دکل مهاری ، دکل منوپل ) و خدماتی مانند نصب دکل و پشتیبانی و نگهداری دکل و همچنین آچار کشی دکل ها و تولید و فروش متعلقات دکل . خدماتی مانند راه اندازی دکل مهاری مخابراتی را نیز تا حدالمقدور انجام می دهد . جهت اطلاع بیشتر از این خدمات با مشاورین ما در شرکت تماس بگیرید .
تیونینگ آنتن مخابراتی در راه اندازی دکل مهاری ( مخابراتی )
به عملیاتی که طی آن دو آنتن مخابراتی نصب شده بر روی دو دکل مخابراتی متفاوت در دو نقطه با یکدیگر لینک شده است. بدین مفهوم که ارتباط رادیویی مستقیمی بین این دو آنتن برقرار گردیده است . تیونینگ آنتن مخابراتی می گویند . و یا تیون کردن آنتن .