مراحل قبل و بعد از نصب دکل مهاری چیست ؟
همه میدانیم که از تولید دکل مهاری در کارخانه تولید دکل . تا بهره برداری و نصب دکل مهاری و متعاقب آن نصب تجهیزات مخابراتی . مراحل بسیاری وجود دارد . حتی شما بعد از نصب دکل نیازمند عملیاتی مانند اجرای سیستم ارتینگ جهت محافظت تجهیزات می باشید . همین سیستم ارتینگ نیاز به چاه ارت دارد که معمولا قبل از پروسه نصب دکل آن را ایجاد میکنند . در این مطالب به توضیح این موارد و مطالبی راجع به سیستم روشنایی و چراغ دکل میپردازیم .

نصب دکل مهاری 15 متری اراک 02
چه بسا رعایت اصولی این موارد منجر به قیمت مناسب تری در طول پرژه شود .
نصب دکل مهاری
ابتدا یک یادآوری در مورد استاندارد های نصب دکل مهاری میکنیم .
لازمه نصب دکل این است که محیط اطراف باز باشد تا فضای لازم برای نصب دکل ایجاد گردد. در برخی موارد با توجه به ارتفاع بالای دکل می بایست . از ابزاری همانند بالابر استفاده کنیم. نخستین مرحله در نصب دکل آماده سازی فونداسیون است که در قسمت استاندارد دکل مهاری تا حدی به شرح آن پرداختیم.

تولید دکل مهاری
پس از نصب قطعات پیش ساخته بر روی صفحه ستون و متصل کردن این قطعات به وسیله پیچ به هم دیگر باید در ارتفاع های مناسب کابل مهاری را نصب کنیم به طور مثال زمانی که ارتفاع دکل 30 متر باشد باید در ارتفاع های ۹، ۱۸ و ۲۷ متر مهار می گردد. استاندارد نصب برای این نوع دکل مهاری 9 متر می باشد.
حال به دو مرحله قبل و بعد از نصب دکل اشاره میکنیم . البته بدیهی است که در هیچ آموزش مهندسی و فنی این موارد با ذکر نوبت یاد نشده اند . اما گاها برخی موارد جزو بدیهیات می باشد . رعایت آن ها نهایتا منجر به کیفیت کار . و مقرون به صرفه شدن پروژه نصب دکل مهاری از لحاظ قیمت می شوند .
سیستم روشنائی
هر سازه و بنای مرتفعی . خصوصا دکل های مخابراتی به جهت جلوگیری از برخورد پرندگان و اجسام پرنده . در شب نیاز به راهنما یا علامت اخطاری دارد . در دکل مهاری نصب چراغ دکل و یک سیستم روشنایی مرسوم می باشد. یکی از مهمترین اقدامات پس از نصب دکل . راه اندازی سیستم روشنایی و نصب چراغ دکل بر روی تاج دکل می باشد .
همانطور که آگاه هستید دکل ها دارای ارتفاع زیاد هستند بنابراین براساس آیین نامه های سازهای بلند به منظور ایمن سازی باید در بالاترین قسمت دکل چراغ خطر چشمک زن نصب گردد تا دیگران را از خطر آگاه سازد.

چراغ دکل سولار خورشیدی
چاه ارت
همان طور که در بالا اشاره شد برای حفاظت از تجهیزات نصب شده بر روی دکل مهاری نیاز به سیستم ارتینگ می باشد . مهمرین بخش یک سیستم ارتینگ چاه ارت می باشد . که همین چاه ارت دارای استاندارد های فنی و مهندسی می باشد . که در اینجا مختصرا توضیح داده میشود .
ایجاد ارت جهت حفاظت جان افراد و وسایل و تجهیزات الکترونیکی و ابزار و لوازم حساس صورت می گیرد در کل می توان اینگونه جمع بندی کرد که چاه ارت به جهت تخلیه جریان های الکتریکی و بار های اضافی حاصل از صاعقه است. با توجه به مقاومت مخصوص زمین، عمق چاه از حداقل ۴ متر تا ۸ متر و قطر آن حدودا ۸۰ سانتیمتر می تواند باشد و در مناطقی که امکان حفر عمیق وجود نداشته باشد، عمق چاه در حدود ۸۰ سانتیمتر اجرا می گردد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه نصب و تامین انواع مختلف دکل های مهاری با شماره های شرکت TOWERCO تماس بگیرید.