تشریح تفاوت دکل مهاری G35 و دکل مهاری G45 در این مطلب :
در این مطلب سعی داریم تا تفاوت دکل مهاری G35 و دکل مهاری G45 را برای شما بازگو کنیم . با ما همراه باشید تا بدانید . دکل های مهاری به دکل هایی گفته می شود که به وسیله سیم مهار به زمین یا تکیه گاه دیگری مهار گردد.
مزایا و کاربرد های دکل مهاری G35
این نوع دکل ها به دلیل وزن پایین و سبکی وزن مزیت دارند و در مکان هایی که فضا به قدر کافی موجود باشد استفاده می گردد . اغلب در شبکه تلفن همراه ، رادیو و بی سیم و شبکه های رایانه ای مورد استفاده قرار می گیرند . این دکل ها قابلیت نصب در پشت بام منازل و ادارات را داشته و علاوه بر اینکه ارتفاع ساختمان به بلندی محل نصب آنتن ها کمک کرده ، در مناطق شهری مزیت فراوان دارد . این نوع دکل ها در صورتی که روی زمین نصب گردد نیاز به فضای زیادی جهت نصب سیم مهارها دارد . به خاطر سبکی وزن ، بهای این دکل ها کمتر از دکل های دیگر بوده و نصب آن ها ساده و کم هزینه است . این دکل ها بسته به ابعاد و نوع ساخت به چند دسته تقسیم می شوند.
از انواع آن می توان به دکل های سری G35 اشاره کرد . این دکل ها به صورت سه ضلعی و به صورت سکشن های سه متری که پایه ها از لوله نمره 3 بوده که در دو تیپ A و B به ترتیب با میلگردهای نمره 8 یا 10 به صورت خرپایی به هم متصل می شود . دکل های مهاری با باربری بسیار کم و تنها برای نصب آنتن های بی سیم و یا دیش های کوچک اینترنت استفاده می گردد .
عدد مقابل G نشان دهنده عرض قاعده بخش ها به سانتیمتر می باشد . یعنی عدد 35 در این مدل بیانگر عرض قاعده 35 سانتی متری هر یک از سه وجه این نوع از دکل ها می باشد . این نوع دکل برای نصب تا حداکثر ارتفاع 36 متر توصیه می گردد .
روش نصب دکل مهاری :
این دکل ها به دلیل سبکی ، بیشتر در پشت بام ها نصب می شوند و در هر 9 متر و گاهی در هر 6 متر به وسیله سیم مهار از سه جهت با زاویه 120 درجه مهار می شوند . هر سکشن از یک بدنه لوله ای و اتصالات میلگردی که از طریق جوش CO2 به هم متصل شده اند تشکیل شده است . سکشن ها (قطعات 3 متری) به صورت مثلثی شکل بوده و هر سکشن طبق استاندارد دارای 8 ردیف پله جهت افزایش مقاومت و ایستایی دکل و همچنین سهولت برای بالا رفتن از آن طراحی شده است .
جهت جلوگیری از فرسودگی و زنگ زدگی ، دکل ها دارای پوشش گالوانیزه گرم هستند .
متعلقات دکل مهاری:
اجزای این نوع دکل ها شامل سکشن (بدنه) ، بیس پلیت ، سیم مهاری ، مهار کش ، کرپی (کلمپس) ، صفحه تعادل ، گوشواره ، تاج سر دکل ، تسمه کمربندی ، پیچ و مهره و… می باشد.
دکل مهاری چهار وجهی یا سه وجهی G45 :
دکل مهاری G45 نوع دیگری از دکل مهاری است با تقریبا تشابه بسیار زیاد در نوع تولید دکل و کاربرد آن با دکل مهاری G35 . اولین تفاوت این دو نوع دکل مهاری در اندازه قاعده آنها می باشد که همین اختلاف . باعث تغییر نامگذاری متفاوت آنها شده است . یعنی در دکل مهاری G45 اضلاع قاعده دکل 45 سانتیمتر میباشند .
تفاوت دیگر در این دو نوع دکل مهاری نوع چهاروجهی و سه وجهی میباشد . با این توضیح که دکل مهاری G35 فقط در تیپ سه وجهی تولید می گردد .اما دکل مهاری G45 در دو تیپ سه وجهی و چهار وجهی تولید میگردد . مسلما دکل مهاری چهار وجهی به دلیل مرکز ثقل بهتر توانایی تحمل بار بیشتری دارد . پس در مواردی که نصب آنتن و تجهیزات مخابراتی بیشتری بر روی دکل مد نظر است . استفاده از دکل مهاری G45 چهاروجهی معقول تر می باشد .
در نصب دکل های مهاری چه در نوع G35 و چه در G45 و چه در تیپ های دکل مهاری سه وجهی و چه در تیپ دکل مهاری چهار وجهی روش ها و تعداد مهار ها یکسان می باشد. و تفاوت در تنها در متعلقات می باشد . چرا که بدیهی است متعلقات در نوع چهار وجهی به دلیل وجود یک به اصطلاح لگ اضافه واضح می باشد .
تاورکو تولید کننده انواع دکل خودایستا ، مهاری ، منوپل
شرکت تاورکو به عنوان تولید کننده انواع دکل مخابراتی از قبیل خودایستا ، مهاری ، منوپل و سایر سازه های فلزی مرتبت مانند برج نوری ، تابلو راهنمای جاده ای ، فنس و حفاظ دکل و … سالها تجربه تولید دکل مهاری و فروش دکل در ایران و صادرات به کشورهای همسایه از جمله عراق و… را دارا می باشد .. به همین جهت شما می توانید با اطمینان کامل با کیفیت تریین دکل های مهاری را با قیمت بسیار عالی در سطح منطقه از تاورکو خریداری کنید . همین حالا برای مشاوره بیشتر و دریافت قیمت دکل با کارشناسان ما در شرکت تماس حاصل فرمایید .
امیدواریم با مطالعه این مطلب تفاوت دکل مهاری G35 و دکل مهاری G45 را متوجه شده باشید .