مکان یابی دکل های مخابراتی با استفاده از خودکار یادگیر
این عنوان یک مقاله می باشد که در سومین کنفرانس مهنذسی برق و الکترونیک ایران در دانشگاه آزاذ اسلامی گناباد در تیرماه سال 90 ارائه شد .
پاراگرافی از این مقاله ( مکان یابی دکل های مخابراتی ) و در ادامه فایل کامل پی دی اف این مقاله جهت دانلود در اینجا جمع آوری شده است .
امیدواریم تلاش های دانشجویان گرد آورنده این مقاله برای شما علاقه مندان به صنعت دکل مفید واقع شود . تاورکو شما را به مطالعه این مقاله دعوت مکند .
مکان یابی دکل
یکی از مسائلی که در مورد استفاده از تلفن همراه مطرح است تعیین مکان ایستگاههای مورد نظر برای دادن سرویسدهی مناسب از نظر خط دهی به تلفن همراه است. شعاع خط دهی متفاوت این ایستگاهها، مکان آنها و شرایط جغرافیایی منطقه باعث میشود که مکانیابی این ایستگاهها یک مسئله بهینهسازی از نوع غیر چندجملهای سخت شود. برای این منظور از ترکیب الگوریتم ژنتیک و آتاماتای یادگیر استفاده شده است تا منطقه مورد نظر تحت پوشش قرار گیرد و همپوشانی ما بین ایستگاهها کاهش یابد. در الگوریتم پیشنهادی این پایان نامه دو نوع آتاماتا بیان شده است که یکی به عنوان والد عمل میکند و مسئول اضافه کردن ایستگاه به منطقه است و مابقی آتاماتاها نقش فرزند را دارند و به ایستگاهها اختصاص یافتهاند. در کارهای مرتبط انجام شده در این زمینه مسائلی از جمله افت فرکانس در محیط های مختلف، شرایط محیطی منطقه، محدودیت استفاده از فرکانس و هزینه های مربوطه در نظر گرفته نشده است. الگوریتم پیشنهادی با نمونه مشابه که به وسیله الگوریتم ژنتیک و آتاماتای یادگیر پیادهسازی شده است مقایسه شده است و نتایج حاصل نشان میدهد که ترکیب الگوریتم ژنتیک و آتاماتای یادگیر در حالت کلی بر اساس معیارهای مورد نظر بهتر از دو الگوریتم دیگر عمل میکند. …
برای دانلود فایل کامل مقاله اینجا کلیک کنید .