نصاب دکل مهاری به چه کسی گفته میشود ؟
در ساده ترین تعریف این عنوان می توان گفت . نصاب دکل مهاری به کسی می گویند . که سکشن های دکل را بر روی یک دیگر قرار میدهد . و با اتصالات و متعلقات دکل مهاری ، و انجام برخی اموربا استانداردهای نصب دکل منتج به نصب دکل مهاری میشود . اما بهتر است در این مقاله با ریزه کاری ها و دانشی که یک نصاب دکل هنگام نصب دکل مهاری باید داشته باشد . آشنا شوید . ما برای شما از استاندارد های نصب دکل توسط نصاب دکل و فعالیت های او برای شما خواهیم گفت . در انتها نیز به پشتیبانی و نگهداری دکل توسط تاورکو میپردازیم .
مراحل نصب دکل مهاری
به طور تیتر وار و خلاصه مرور میکنیم که برای نصب دکل مهاری ، پیش از هر جیزی نیاز به یک فونداسیون دکل داریم . که بیس دکل بر روی آن قرار میگیرد . تا در ادامه سکشن های دکل به ترتیب بر روی یکدیگر قرار بگیرند . سپس با متعلقات و پیچ و مهره و جوشکاری مستحکم میشوند . تا در انتها با کمک سیم مهار ، مهار میشوند .
ولی آنچه که در اینجا به اختصار خواندید شامل استاندارد های نصب دکل و قوانین بسیار مهمی میباشد . که عدم رعایت آن ها منجر به سقوط دکل و خسارات جبران ناپذیری میشود . پس در ادامه بخوانید که یک نصاب دکل چه استاندارد های نصب دکل ی را باید رعایت کند .
استاندارد های نصب دکل مهاری
جوشکاری دکل مهاری :
پایه عصایی
چنانچه در محل نصب تیرآهن مناسب جهت جوشکاری دکل مهاری موجود نباشد . نصاب دکل مهاری ناچار است کف محل نصب را بکند . تا به تیر آهن مناسب برسد . سپس بعد از جوشکاری و رنگ آمیزی آن نقطه مجددا با سیمان و مصالح به ترمیم نقطه میپردازد . و پس از آن با ایزوگام کف محل مانع از نفوذ آب و رطوبت میشود .
پایه دکل :
چنانچه دکل مهاری ما دارای ارتفاعی بیشتر از 12 متر باشد . نصاب دکل موظف است . پایه دکل را در محلی بسیار مناسب با توجه به دانش فنی و تجربه خویش تراز کند . و با یک جوشکاری اصولی آماده نصب کند .
عصایی :
برای اماکنی که هنگام نصب دکل مهاری ، نصاب دکل از روش سوراخکاری استفاده میکند . باید از عصایی گالوانیزه شده استفاده کند . همچنین برای مواردی که از روش جوشکاری با فلز استفاده میکند . باید عصایی بدون گالوانیزه را به کار ببرد . یا با مبلگرد و یک ورق سوراخ شده استفاده کند . زمانی که نصاب دکل از عصایی گالوانیزه شده استفاده میکند .
جهت جوشکاری می بایست به اندازه یک میلیمتر از سطح مهارکش با دستگاه سنگ زن سایش ایجاد کند . و در مرحله بعد از جوشکاری مجددا سنگ بزند و سپس دوباره جوشکاری را انجام دهد .
جوشکاری :
نصاب دکل میبایست برای جوشکاری هر عصایی حداقل 2 پالس جوش استفاده کند . پس از پالس اول می بایست محل جوشکاری را سنگ بزند و دوباره پالس دوم جوشکاری را انجام دهد . و در نهایت با فشار میله عصایی را تست کند .
تست جوش و رنگ :
تمام سطوحی که در دکل مهاری توسط نصاب دکل جوشکاری شده اند می بایست مورد تست محکم بودن جوش قرار گیرند . همچنین در دکل های مرتفع بعد از تست جوش توسط نصاب با اسپری تست جوش و یا دستگاه الکترو مغناطیستست جوش . می بایست با ضد رنگ کاملا پوششیده شوند . این کار مانع از زنگ زدگی و پوسیدگی سطح می شود .